Bryllupsfest

Bryllup

Skal du gifte deg og tenker å arrangere bryllup i levende og vakre Oslo? Selskapslokaler har det perfekte bryllupslokalet midt i Oslo sentrum.

Velger du Selskapslokaler Oslo Militære Samfund sine bryllupslokaler, er din festdag i trygge hender. Vi har lang erfaring med å arrangere, planlegge og gjennomføre bryllup. Våre erfarne medarbeidere hjelper til med å skape det perfekte bryllup for deg. Bryllupslokalene dekoreres i deres ønskede stil, og pyntes gjerne med blomster, hvite duker og skinnende kandelabre. Ønsker dere noe utenom det vanlig kan naturligvis også det ordnes.

Det har lenge vært en trend å legge bryllupet sitt ut av byene, kanskje på slott eller flotte gårder omringet av vakker natur. 

Flere feirer den store dagen sin på idylliske hoteller eller på feriesteder. Det mange ikke tenker over er at et storbybryllup også kan være både vakkert og spennende, med mange fordeler. 

Om du har en stor forkjærlighet for hjembyen din, elsker storbylivet, shopping, mennesker og masse liv, er et bryllup i byen perfekt! I hovedstaden er mulighetene uendelige, og kun et steinkast unna våre lokaler ligger vakre Akershus festning – et perfekt sted å ta flotte bryllupsbilder!

Planlegger du bryllup i Oslo? Her kan du lese mer om hva vi kan tilby.

Våre bryllupslokaler i Oslo

Oslo Militære Samfund holder til svært sentralt i Oslo, med lokaler midt i byen. Bygget er stort og herskapelig, og egner seg derfor godt til bryllup. Ved å velge oss har du mange alternativer til ulik plassbruk. 

Vi har en rekke forskjellige rom med varierende utseende og størrelse. Til tross for sine individuelle forskjeller er alle rommene elegante og lekkert møblert. Du kan selv velge om du kun ønsker å leie et rom, flere eller kanskje alle. 

Våre to største saler, Store festsal og Bernadottesalen, passer ekstra godt til bryllupsfesten. Salene har kapasitet på opptil 200 gjester. 

Les mer: Konferanselokaler Oslo

Bryllup – alt på ett sted

Det er alltid veldig mye å planlegge rundt den store dagen, men med våre selskapslokaler og service-team kan du være sikker på at alt går knirkefritt. Hos oss kan du både holde vielsen og bryllupsfesten, slik at alt foregår på ett og samme sted. 

Dette gjør dagen mindre stressende både for deg og gjestene dine. Du kan selvfølgelig også bare ha bryllupsfesten hos oss hvis du vil det. 

Vår sentrale beliggenhet i Oslo sentrum gjør at det er enkelt å komme seg fra kirken eller rådhuset til våre bryllupslokaler.

På sommeren kan dere benytte dere av vår flotte hage og trekke inn hvis det blir kjølig. Vårt erfarne service-team hjelper dere med alt fra planlegging av bryllupet til servering av mat og drikke, slik at dere kan kose dere på bryllupsdagen.

Planlegging før bryllupsdagen

Før vi setter i gang med planleggingen av den store dagen, er det imidlertid noen ting det kan være greit å tenke over: 

  • Hvor mange gjester dere vil invitere
  • Hvor mange og hva slags retter dere vil ha
  • Om dere har noen spesielle ønsker med tanke på pynting av bryllupslokalene – vi hjelper dere med blomster og dekor
  • Hva slags kake vil dere ha i bryllupet? Vi kan levere kake i samarbeid med den anerkjente konditoren Sverre Sætre.
  • Hvem skal holde taler og når?

Les mer: Bryllupslokaler Oslo 

Bryllupslokaler

Fordelen med å velge Selskapslokaler Oslo Militære Samfunds lokaler som bryllupslokaler er at alt kan foregå ett sted. Store Festsal og Bernadottesalen er egnet som bryllupslokaler til den store festen. Salene har kapasitet på opptil 200 gjester. Vielsen kan også foregå i et egnet lokale om ønskelig.

Våre dyktige fagfolk lager førsteklasses mat med årstidens beste råvarer, vinen kommer rett fra husets frodige vinkjeller og drinkene settes sammen av våre dyktige, prisvinnende bartendere.

Kontakt oss idag, og la oss hjelpe deg å arrangere ditt drømmebryllup!

Bryllup