Konferanse

Vi tilbyr lokaler med

  • prosjektor og lerret
  • trådløst nettverk
  • faste og trådløse mikrofoner
  • flippover
  • ekstra lys, lyd, mikrofoner, monitorer og annet ekstrautstyr (kan skaffes etter forespørsel)

Konferanse

Her på Selskapslokaler Oslo Militære Samfund kan du leie konferanselokaler i Oslo, perfekt til konferanser og kurs. Les mer om det å holde konferanse hos oss her.

Store festsal i kinooppsett.

Våre konferanselokaler har alt du trenger til kurs og konferanse. Dersom du skal holde konferansen i Oslo, er Selskapslokaler Oslo Militære Samfund midt i blinken. Vi holder til nær Oslo sentrum, med kort vei fra kollektivt. 

Vi har til sammen tre saler som egner seg godt til formålet, og om dere trenger mer plass, kan dere leie hele bygget til arrangementet.

Servering under konferansen

Uten mat og drikke, duger helten ikke – det gjelder også på konferanser, og derfor tilbyr vi flere typer servering under konferansen. Nedenfor kan du se våre ulike konferansepakker, og hva som inngår i pauseserveringen og lunsjmenyen.

Store festsal i kinooppsett.

Våre konferanselokaler

Vi har tre saler av ulik størrelse som kan leies: Store festsal, Lille sal og Bernadottesalen. Fra de tre salene får dere også tilgang til våre salonger som egner seg godt som grupperom eller møterom. Hvilke salonger dere får tilgang til avhenger av hvilken sal dere leier. 

Vi setter opp kapasitet i salene i tre klassiske formasjoner: 

  • klasserom (stoler med bord foran)
  • kinosal (bare stoler)
  • hestesko (bord formet som en U/hestesko
Oversikt over antall sitteplasser i salene med ulike bord- og stoloppsett.
Våre saler / formasjoner
Kino
Klasse
Hestesko/U-bord
Styrebord
Runde bord
Store Festsal
150
80
40

4070
Lille sal
40

30
20
Bernadottesalen
50
36

30
26

Ta kontakt og book konferanselokale i Oslo

Vi skreddersyr og tilpasser konferansen til dine behov og ønsker. Fyll inn kontaktskjemaet med ønsket dato for arrangement, antall deltakere, og om konferansens behov, så tar vi kontakt med dere innen kort tid. Vi gleder oss til å hjelpe dere med å skape et vellykket arrangement!

Velkommen til Selskapslokaler Oslo Militære Samfund!

Send oss en forespørsel

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Bord med glass, kopper, kaffe, te og vann.

Ofte stilte spørsmål

Antall personer det er plass til i lokalene våre avhenger av hvilket stoloppsett dere går for. Se tabell for full oversikt. Stor festsal har en kapasitet fra 40 personer og opptil 150 gjester. Lille sal rommer fra 20 personer og opptil 40 personer. Bernadottesalen har plass til alt fra 26 til 50 gjester.

Prisene på leie av lokalene varierer da dette avhenger av hvor mange lokaler dere ønsker å leie, hvor mange personer dere blir (med tanke på servering) og ikke minst hvor lenge lokalene skal leies. Ta kontakt med oss slik at vi kan komme med et komplett pristilbud til dere.

Vi har ingen egen gjesteparkering på huset, men det er flere parkeringsmuligheter i området. Det er også kort vei fra kollektive alternativer om det er mulig å parkere bilen lenger unna og ta kollektivt inn til byen.

Det tar 5 minutter å gå fra nærmeste bussholdeplass. Om du kommer med tog, T-bane, trikk eller buss til Oslo sentralbanestasjon er det drøye 10 minutter å gå.